Arbejdsmiljøledelse

 

Arbejdsmiljøledelse

51% af virksomhederne ved ikke hvor meget sygefravær og dårligt arbejdsmiljø koster på bundlinjen

ENVISOR kortlægger og benchmarker virksomhedens fysiske og psykiske arbejdsmiljø, så indsatsen for at forbedre forholdene for de ansatte kan prioriteres og ske på et oplyst grundlag, der også tilgodeser virksomhedens økonomiske forhold.

 

Et godt arbejdsmiljø fastholder envidere de gode medarbejdere og gør det lettere at rekruttere.

 

Det gør virksomheden mere konkurrencedygtig. Det opnår ved at udvikle holdbare løsninger, som virkningsfuldt støtter virksomhedens forretningsprocesser og optimerer ressourceanvendelsen på arbejdsmiljøområdet.

 

Hyldevarer og ensartet tilgang til de meget forskellige udfordringer på arbejdsmiljøområdet giver sjældent de bedste, mest omkostningsbevidste og holdbare løsninger.

 

Vi tager de virksomhedsøkonomiske briller og rådgiver med udgangspunkt i virksomhedens nuværende økonomiske situation. Det har vi gjort siden 1981.

 

Første trin i et projekt vil derfor typisk være at identificere såvel de forretningsmæssige mål, som organisationens arbejdsmiljømål.

 

I samarbejde med virksomheden prioriteres målene for arbejdsmiljøeet og sammen vælger vi det eller de, som også har det største potentiale. Med udgangspunkt i de konkrete mål tegner vi den optimale profil.

 

ENVISOR benytter sig af en velassorteret værktøjskasse og samarbejder med eksterne partnere for at sammensætte netop det program, der fuldt opfylder virksomhedens ønsker og mål.

 

Vi sørger også for at motivere medarbejdere og indbygge kreativitet direkte i løsningen. Løsningens evne til såvel at ”kommunikere” effektivt med virksomhedens interessenter, som at motivere de involverede medarbejdere er bestemmende for vellykket gennemførelse af projektet.

 

Kontakt Erik Plinius på telefon +45 2244 1384 eller ep@envisor.dk for en uforplitende samtale om, hvordan vi kan hælpe din virksomhed.